Vi ønsker å gi deg en rask og enkel handleopplevelse og tilbyr derfor flere ulike frakt- og leveringsmetoder, slik at du selv kan velge den som passer deg best. 

Amokamok benytter følgende frakt og leveringstjenester: 

  • Posten Bring - Pakke til hentested
  • Posten Bring - Pakke til postkasse
  • PostNord - Pakke til utleveringssted
  • PostNord  - Pakke til postkasse

Pris
Du får gratis frakt og- retur i hele Norge når du handler hos oss, uansett ordrepris. 

Sporing
Når du legger inn en bestilling på www.amokamok.no, vil du først motta en ordrebekreftelse på e-post med ordrenummer og en oversikt over bestillingen din. Kort tid etter, så snart bestillingen din er pakket og sendt, vil du får du en ny e-post med all informasjon du trenger om pakken din, inkludert sporingsnummer. Avhengig av hvilken fraktmetode du har valgt vil du kunne spore pakken din via fraktselskapets hjemmeside. Dersom du lurer på noe angående forsendelsen din når den er under transport, anbefaler vi deg å kontakte transportørens kundeservice. Dersom du ikke har fått e-posten med sporingsnummeret ditt, eller trenger at vi sender deg dette på nytt, kontakt oss på customercare@amokamok.no og vi vil hjelpe deg så fort vi kan. Husk å merke e-posten med ordrenummeret ditt.

Leveringstid, pakking og sending
Alle bestillinger behandles, pakkes og sendes fra vårt varelager i Norge mandag-fredag mellom 07:00-15:00. Alle bestillinger som kommer i løpet av helgen og på helligdager behandles førstkommende virkedag. Du kan forvente og få pakken din levert innen 1-5 virkedager. I travle perioder, og i forbindelse med høytider, kan økt behandlings- og leveringstid forekomme. Om dette er tilfelle, vil vi som regel informere om utsettelsen enten på e-post eller via våre nettsider. 

Pakker som ikke blir hentet
Det vil som regel være en tidsfrist for opphenting av pakker på utleveringssted. Denne fristen vil du bli opplyst om når du mottar hentemelding for pakken din, enten på e-post eller SMS. Dersom du er forhindret fra å hente pakken din innen fristen, ta kontakt med det eventuelle utleveringsstedet.

Har du andre spørsmål, ta kontakt med oss.